Zoeken naar spiritueel kaartje trekken

spiritueel kaartje trekken
Orakelkaarten.nl Het Spirituele Alfabet.
Het doel van het Spiritueel Alfabet is om jezelf bewust te worden van aspecten die nu een belangrijke rol in je leven spelen. De kaarten vormen een neutrale spiegel van jezelf. Het antwoord dat je krijgt is te interpreteren voor dit moment, maar het kan net zo goed een algemeen terugkerend thema in je leven zijn. Het is belangrijk om jezelf open te stellen voor de tekst. Je maakt optimaal gebruik van de kaarten door de kaart je te laten aanspreken op dat specifieke thema in jou en de koppeling te maken met jouw eigen innerlijk Weten. Onthoud: de kaarten zijn slechts een hulpmiddel om je eigen bronnen te kunnen leren aanspreken. Je kunt hieronder een kaart trekken.
Tarotweb Alles over de spirituele wijsheid van de tarot.
Ontspan je en neem een vraag in gedachten. Trek een tarotkaart door op de kaart uit het tarotdeck van je voorkeur te klikken. Je kunt ook een kaart trekken uit decks die een andere symboliek kennen zoals de Osho Zen Tarot of de kaarten van Mme Lenormand.

De Spirituele Inzichtkaarten kunnen gebruikt worden als steun en referentie punt in jouw spirituele zoektocht. Zo kun je bijvoorbeeld s ochtends een Spirituele Inzichtkaart trekken en het inzicht wat je gegeven wordt meenemen in de aktiviteiten van de dag. Die dag kan in het teken staan van het betreffende inzicht.
Spirituele kaarten Trek een spirituele dagkaart.
Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgro. Spirituele kaart De Dood. Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou.
Engelenorakel.nl Trek gratis een engelenkaart uit een van de engelen-orakeldecks.
Veel van de kaarten op deze site zijn ontworpen door Doreen Virtue. Zij is een Amerikaanse spiritueel psycholoog. Ze werkt met engelen in haar boeken en haar workshops. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft verschillende psychologische klinieken opgericht, die zijn gespecialiseerd in vrouwenzaken. Hier lees je meer over haar. Link tip Alles over angst. Angst kan je leven behoorlijk dwarszitten. Waar komen angsten vandaan en wat kun je eraan doen om angst beter hanteerbaar te maken. Daarover gaat deze site. Het opvoeden van pubers is lang niet altijd even gemakkelijk. Als ouder loop je regelmatig aan tegen de nukken en grillen van je kind. Bij Puber-Wijzer vind je tips en advies die je kunnen helpen bij de opvoeding van die prachtige, lieve en soms onhandelbare puber. Boodschap van de engelen. Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? Ontspan je, adem diep en neem een vraag in gedachten. Concentreer je en trek vervolgens een Engelen Orakelkaart op deze pagina. Trek een Engelen dagkaartje. Helder, liefdevol en speels. Dat zijn de prachtige tekeningen uit deze engelenkaarten. Iedere tekening is voorzien van een krachtige boodschap. De kaarten lenen zich erg goed om iedere dag een engelenkaartje te trekken.
Inzichtkaart trekken Gratis dagkaart trekken.
Wat zijn inzichtkaarten. Hoe werkt het? Kies een kaarten deck. De kaarten zijn geschud. Trek nu jouw persoonlijke inzichtkaart. De kaarten zijn geschud. Trek nu jouw persoonlijke inzichtkaart. De kaarten zijn geschud. Trek nu jouw persoonlijke inzichtkaart. Wat zijn inzichtkaarten.
Kaarten Trekken Frederike.
Kies uit de onderstaande 28 kaarten de afbeelding die jou het meeste aanspreekt; deze zegt iets over jouw emoties op dit moment. Klik op de afbeelding om de betekenis te lezen. Op de volgende pagina kun je intuïtief een kaart trekken zonder de afbeelding te zien.
Lichtwesen Engelen kaarten.
LichtWesen kaarten kun je gebruiken: om jezelf, een situatie, een probleem beter te begrijpen om te herkennen wat er te leren valt in een situatie of partnerschap om te begrijpen wat voor innerlijke bekwaamheden of kwaliteiten ontwikkeld kunnen/moeten worden om te herkennen welk Geestelijk Wezen je daarbij behulpzaam terzijde staat om te ervaren welk Geestelijk Wezen je op dit moment of in het algemeen begeleidt ter meditatie voor het uitzoeken van een LichtWesen-essence. lichtwezen, lichtwesen kaartje trekken, lichtwesen, lichtmeesters, healing, essence, engelenhealing, engelen kaart, engelen essence, engelen.

Contacteer ons