Resultaten voor spiritueel licht

spiritueel licht
Spiritueel ontwaken-51 ascensiesymptomen en verschijnselen.
Als rondom je gloeilampen flikkeren, de computer vastloopt of de radio kuren vertoont. Mijn advies: Roep je engelen aan, je gidsen of de hele engelenschaar om het in orde te maken of een beschermend licht om deze machines te plaatsen.
Wat is spiritueel verlicht en hoe raak je zelf verlicht?
Je moet eerst al je karma oplossen. Als ik spiritueel verlicht ben is het dit mijn laatste leven op aarde. Gelukkig is de tijd dat je uren moest mediteren om verlichting te bereiken voorbij. Iedereen heeft de mogelijk om verlichting te ervaren en dit te integreren in zijn leven, zodat je vanuit liefde en vreugde kunt leven. Door af te stemmen op Opgestegen Meesters kun je jouw proces een enorme boost geven. Channeling van de opgestegen meesters over ascensie. Wij zijn hier om jullie te helpen bij het proces dat jullie ascensie noemen. Ascensie in jullie woorden betekent dat je zoekt naar verlichting en je eigen licht meer laat schijnen in je leven.
Heling met Spiritueel Licht Sjamanistisch Helingsmethode.
Gedurende de twee-daagse sjamanistische workshop Heling met Spiritueel Licht, leer je werken met de helende methode van transfiguratie. Dit is een op zichzelf staande helingsmethode, waarbij de heling niet voort komt vanuit wat je doet, maar vanuit wie je wordt middels transfiguratie.
Ben jij spiritueel aan het ontwaken? Dit zijn de 7 tekenen Holistik.
Je gewicht is namelijk verbonden met je hormoonhuishouding die op zijn beurt wordt gestuurd door emoties. En als je spiritueel aan het ontwaken bent kunnen je emoties alle kanten op vliegen. Wat je óók kunt merken is dat je opeens rare voedselkeuzes maakt en zin krijgt in dingen die je anders nooit zou eten. Ook kunnen er voedingsintoleranties en allergieën aan het licht komen.
Het innerlijke licht Spiritualiteit.
Dat licht, dat we niet in ons hebben, maar dat we zijn, dat licht wordt in de hindoe-traditie Purusha genoemd. Als Jezus in het Nieuwe Testament heeft over het licht verwijst naar hij meer naar het Indiase begrip Purusha, dan naar de Latijnse aanduiding Lumen Lux.
Het leven van een Lichtwerker Helder BewustZijn: praktijk voor spirituele psychologie van Lea van der Eem, spiritueel psycholoog.
Jij mag ontdekken wat jouw unieke manier is van jouw licht verspreiden hier op aarde. Het maakt niet uit wat die manier is. Of je nou spiritueel werker bent, mooie kunst of muziek maakt, liefdevol omgaat met de mensen om je heen of heel lief lacht.
Lichtwerkers: Verbinden met je innerlijke licht Helder BewustZijn: praktijk voor spirituele psychologie van Lea van der Eem, spiritueel psycholoog.
Het weggaan bij en je terugtrekken van je eigen licht heeft ook te maken met de ervaringen die je in vorige levens hebt gehad. Ieder van ons lichtwerkers, heeft levens geleid waarin het letterlijk niet veilig was om jezelf, met al jouw licht, te laten zien.
Tien misvattingen van mensen die voor het licht werken Bewustzijn Earth Matters.
Het dwaalspoor van de liefde en licht community zit m vooral in het weggeven van de eigen autoriteit, waarbij anderen hoger in een hiërarchie zijn. En dat is juist het tegenovergestelde van zelfbekrachtiging en vrije wil. 8 Alle buitenaardsen zijn veel verder ontwikkeld op spiritueel en technologisch gebied, dus wij kunnen er blind op vertrouwen.

Contacteer ons