Resultaten voor spiritueel amsterdam

spiritueel amsterdam
De Levensbloem SPIRITUEEL CENTRUM DE LEVENSBLOEM.
Zo denk ik mijn medemensen de gelegenheid te kunnen geven zich te ontwikkelen op spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel gebied. Ik geef cursussen en workshops omdat er nog zo veel te ontdekken is over jezelf, je medemens, de wereld en het mystieke.
VondelparkSpiritueel Centrum de Roos Vondelpark.
An event every month that begins at 1130am: on day 1 of the month, repeating until zondag 1 december 2019. One event on zaterdag 2 maart 2019 at 1130am.: Spiritueel Centrum de Roos, P. Amsterdam, 1071 BW Nederland Google Maps.
Plein van Siena.
Het bezinningscentrum Plein van Siena in Amsterdam looft een prijs van 1500 uit voor een BA of MA onderzoek binnen theologie levensbeschouwing. De prijs zal uitgereikt worden aan onderzoek naar vernieuwende vormen van levensbeschouwelijke en geloofscommunicatie, onderzoek dat Plein van Siena helpt het beleid voor de toekomst verder te ontwikkelen.
Spiritueel Centrum Pacha Mama Triodos Bank.
Over Triodos Bank. Mijn geld gaat goed. Spiritueel Centrum Pacha Mama. Deze organisaties financieren wij. Russisch Orthodoxe Kerk, Heilige Nicolaas van Myra Levensbeschouwing. Shambhala Meditatie Centrum Amsterdam Levensbeschouwing. Stichting Orthodox Welzijn Levensbeschouwing. Stichting Russisch Orthodox Kerkgebouw Deventer Levensbeschouwing. Zorgboerderij George Morris Zorg.
Spiritueel Centrum Jasmijn Hét centrum voor spiritualiteit, bewustwording en verbinding.
In het hart van Tilburg aan de Gondelstraat bij de Piushaven, ligt Spiritueel Centrum Jasmijn Tilburg, gespecialiseerd op het gebied van spiritualiteit, welzijn en balans. Door diverse cursussen, workshops en lessen helpen we je groeien in je spiritualiteit, ontspannen, ontdekken van de wereld en helpen je bewust te worden van jouw deel in het leven.
Spirituele ontwikkeling cursus Amsterdam School Of Life.
Spirituele ontwikkeling cursus Amsterdam. Een spirituele ontwikkeling cursus in Amsterdam volg je bij School of Life. School of Life is een gecertificeerd opleidingsinstituut waar je opleidingen, cursussen en workshops kunt volgen op het gebied van toegepaste spiritualiteit en energetische levenstherapie.
Spiritueelcentrum De Roos Amsterdam Deva Agenda.
Dinsdag 17 maart op bezoek geweest bij Spiritueel Centrum De Roos in Amsterdam. De Roos, is gevestigd aan het eind van de PC Hooftstraat en ligt direct aan het Vondelpark. Deze locatie heeft een prachtige serre en vele kamers die men kan huren, ook heeft men een voortreffelijke keuken. Dit Spiritueel centrum draait hoofdzakelijk op vrijwilligers.
Paranormaal Alternatief.
25 26 mei 2019. Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties. Voor alle aanwezige standhouders klik op bekijk alle standhouders en zie wie en wat u kunt verwachten.

Contacteer ons