Resultaten voor spiritueel centrum den haag

spiritueel centrum den haag
Home.
Welkom bij de Kristallen Naald. Centrum voor Oosterse geneeswijzen. Volg nu inspirerende lessen yoga in Den Haag. Sommige mensen vinden yoga geweldig. Anderen associëren het met zweverigheid die hen totaal niet aanspreekt. Vooral voor die laatste groep willen we toch een lans breken voor onze yoga lessen in Den Haag.
Namasté Café Coffee for the soul.
PRINS HENDRIKPLEIN 18, 2518 JC DEN HAAG, info@namastecafe.nl. OPENINGSTIJDEN VO OR WELLBEING: MASSAGE, ACUPUNCTUUR, HEALING, HANDLEZEN. Maandag t/m zondag 1000-2200: uur op afspraak. Handlezen en healing niet op maandag. Openingstijden café en winkel TIJDELIJK WINTERROOSTER t/m 31.03.19. MAANDAG, WOENSDAG, DONDERDAG, ZONDAG ALLEEN GEOPEND VOOR AFSPRAKEN.
Centrum voor Levenskunst: homepage.
Na tien behandelingen werd mijn pijn minder, waardoor ik geïnteresseerd raakte in de opleiding tot voetreflexzonetherapeute. In 1988 ben ik de driejarige beroepsopleiding voor voetreflexzonetherapeute gaan volgen bij Lotus in Den Haag, waar ik onder andere les kreeg van Hannie Vierling.
Openingstijden van Spiritueel En Coaching Centrum Den Engel in Nederland.
Sensibel, spiritueel centrum. Bonnefanten 63 Capelle aan den Ijssel. Spiritueel Centrum Aurora. Deken Kempslaan 20 Heeze. Happy Lifestyle Centrum. Akkerpad 3 Den Bosch. Van der Wolfwater 17 Den Haag. Hulp nodig bij het vinden van Spiritueel En Coaching Centrum Den Engel?
De jaartraining Marius Engelbrecht.
te Den Haag. Er zijn overnachtingsmogelijkheden bij de buren het Stadsklooster en in de buurt, voor budgetprijzen vanaf 25, inc. Eén keer, voor de Jabberdagen, zijn we in een centrum extern, met overnachting aldaar. De Jaartraining bestaat uit 22 dagen: vrijdagen, zaterdagen en zondagen.
Home.
Vriendelijke groet: Ed van Roosmalen. Zuiverheid in Spiritualiteit geen loze kreet voor onze organisatie. Laten we allen extreem kritisch zijn bij de zg Paragnosten en Mediums die ons de toekomst voorspellen en onze zakken leegmaken, en schandalige kwetsende waarnemingen doen.
Spiritual Balance centrum voor spiritualiteit, gezondheid en wellness in Strijen, Hoeksche Waard.
Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, cursussen, workshops, beurzen of andere activiteiten? Klik op de button en ontvang alle nieuwtjes! centrum Spiritual Balance: onder één dak natuurwinkel De Groene Pionier, spiritual" gifts, massage, natuurgeneeskundige en intuïtieve praktijken, cursussen workshops, zaalverhuur.
Vleugels Den Haag: Yoga, Homeopathie, Slow coffee. Vleugels Den Haag: Yoga, Homeopathie, Slow coffee.
Welkom bij Vleugels Den Haag. Vleugels is een praktijk centrum voor gezondheid in het zeeheldenkwartier aan de rand van het centrum van Den Haag. We houden van verbinding. Hier kun je verschillende ruimtes huren voor onder andere trainingen, workshops en individuele sessies.

Contacteer ons