Meer resultaten voor spiritueel centrum groningen

spiritueel centrum groningen
Spirituele centra Spirituele-agenda.nl.
spiritueel centrum toevoegen? Lees hier meer. Het Elohim-Centre Krachtplaats, centrum voor spiritualiteit, zelfrealisatie en nieuwetijds organisaties. Veelerveen, Groningen google maps. Het Elohim Centre is de afgelopen 20 jaar gegroeid van een bescheiden edelsteenwinkel naar een professionele spirituele organisatie op een unieke krachtplaats.
Center for conciosness, personal development and inspiration Home.
Kura Waka, sacred house of learning formerly known as Baba Jaga is located in the North of Holland, in a small village called Roodeschool. Michaela has bought the location, an old school, in 1997 and started to manifest her dream; creating a center for conciousness, personal development and inspiration.
Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling Havingness.Nu.
Introductiecursus Intuïtieve Ontwikkeling: 4 lessen op do-avond of za-ochtend in september. Er is een verschil tussen je dag neerzetten of het effect zijn van de mensen en gebeurtenissen om je heen. Hoofdstraat 3 9244 CL. Beetsterzwaag ligt centraal in de driehoek Friesland, Groningen Drenthe en 1 km vanaf snelweg A7.
Spiritueel Centrum Jasmijn-Tilburg Vrijwilligersvacaturebank.nl.
Vacatures bij Spiritueel Centrum Jasmijn-Tilburg. Ondersteuning in management, aanspreekpunt en pr ondersteuning. In het Spiritueel Centrum moet van alles geregeld worden achter de schermen, van afspraken inboeken, Social media bijhouden, e-mails beantwoorden, telefoontjes aannemen en de gast docenten/therapeuten te woord staan.
Elohim Centre Tuinen in Groningen.
Spirituele winkel met helende tuinen. De spirituele winkel van het Elohim Centre en de Krachtplaats kent honderden spirituele producten waaronder kristallen, edelstenen, kruidentincturen en aura sprays en ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland. Ook vind je er een koffieontmoetingsruimte, eetgelegenheid, helende tuinen en een centrum voor healing en spirituele opleiding.
centrumdeappel Organisaties.
Onze doel en passie is, een wezenlijke bijdrage leveren aan de huidige veranderingen van deze sterk veranderende aarde, dat doen we door een lichtbaken te zijn voor velen Dominicus werkt als Spiritueel Therapeut Thea werkt als Natuurgeneeskundig Therapeut. Onze praktijk is gevestigd in Groningen en op verzoek werken we op locatie. Wij werken samen en individueel in groepen en als therapeuten op individuele basis voor particulieren en bedrijven. Tevens verzorgen wij de levensveranderende workshop Auras zien en voelen o.a. in Centrum de Appel.
Welkom op CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling.
Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling. CVIO is een opleidingscentrum, opgericht door Margriet de Boer. In het jaar 2000 startte CVIO een energetische opleiding voor intuïtieve ontwikkeling. Vanuit de holistische energetische visie is er een basis en beroepsopleiding ontwikkeld volgens een eigen concept.
Spiritueel centrum Rezonans, uniek vergaderen in de natuur BuitenBusiness.nl.
8-uurs arrangement va 4950, p.p. Spiritueel centrum Rezonans, een plek zonder stress. Een plek zonder stress ervaar hier de rust en de stilte van het spiritueel centrum Rezonans. De prachtige boerderij ligt op een unieke plek, hier ben je echt weg uit de hectiek van alledag.

Contacteer ons