Zoeken naar spiritueel limburg

spiritueel limburg
Welkom bij Asterisa. Welkom bij Asterisa.
8 september 2016 Door Marisa Evelo. Als je bij een burn-out wat dieper kijkt kun je zien dat er vaak sprake is van een slechte tot verbroken verbinding met de eigen kern. Voor een blijvend herstel mag je dan ook op meerdere fronten tegelijkertijd aan jezelf werken: fysiek, mentaal, emotioneel en vaak ook spiritueel.
Gratis online challenge Hoe spiritueel leef jij? 10 dagen video's' en inspiratie.
En hoe spiritueel je nu al leeft, waar je ook staat in je eigen persoonlijke ontwikkeling, het managen van jouw levenswiel is een ongoing proces. Ben jij je daar ├ęcht van bewust? Wil jij ook weten of jouw levenswiel in balans is en op welk gebied jij jezelf kunt ontwikkelen?
Spirit Youth-Free Your Mind: spiritueel toerisme in Limburg.
Laatste update: 06-05-2017 1215.: Spirit Youth-Free Your Mind: spiritueel toerisme in Limburg. Van 2 tot 4 mei vond de afsluitende conferentie van het Project Spirit Youth-Free Your Mind plaats in Abdij Rolduc te Kerkrade, georganiseerd door NECSTouR uit Brussel en VVV Zuid-Limburg.
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Onlangs heb ik bij Caroline en Maurice in contact met je spiritueel begeleiders gevolgd. 4 ochtenden in een klein groepje gingen we verbinding maken met onze spiritueel begeleiders gidsen. Er was diepgang en alle ruimte voor kwetsbaarheid, vragen en delen met de groep wat je ervaarde.
Essenza.
Leslocatie: Restaurant de Busjop, Busschopsweg 9, Heythuysen Limburg. De opleiding kan ook gevolgd worden in Zeddam Gelderland via SIO Maria Majoor. De opleiding kost 8364 1.384, voor lesjaar 2018/2019. De kosten zijn inclusief een vegetarische lunch, koffie, thee en water voor de gehele dag.
home.
Op deze site vind u alle informatie over de vereniging en binnenkort zal de site worden uitgebreid met meer extra informatie. Hopelijk brengt uw bezoek aan deze site u er toe dat u eens een avond langs komt. en eventueel lid wilt worden.
spirituele praktijk limburg, engelenwerk, readings, healings.
kun je bij mij terecht. wil je nog meer ontwikkelen op spiritueel vlak, in je eigen kracht komen, de magie van verbinden ervaren en diepgaand werken met de Elementen en met de Triple Goddess Brigid vanaf 2018 dan verzorg ik tweejarige trainingen waaronder Priest Priesteres van Brigid, Brigantia, Brighde zie hiervoor Spiral Teachings, waar we echt de diepte ingaan.

U kunt puur de gehele accommodatie huren en de rest zelf invullen maar u kunt er ook voor kiezen om Landhoeve de Nieuwe Erf alles op maat te laten verzorgen. Denkt u hierbij oa aan een ontbijt, lunch of dinner.

Contacteer ons