Zoeken naar opleiding spiritueel

opleiding spiritueel
Opleiding spiritueel werker.
Graag maken we je attent op de mogelijkheid om in te schrijven op een tweedaagse verdiepingstraining binnen de opleiding tot Spiritueel Werker. Samen met cursisten van de opleiding neem je deel aan een tweedaagse training waarin met verschillende werkvormen wordt gewerkt.
Spirituele HBO opleidingen School Of Life.
De opleiding wordt per jaar verdeeld in vier blokken van vier lesdagen. Tijdens de eerste twee lesjaren ligt de nadruk op je energetische ontwikkeling als therapeut en ga je werken met proefcliënten. Vanaf het derde jaar leer je de vaardigheden toepassen in de beroepspraktijk en geef je consulten. Na het vierde jaar loop je stage. De docenten bij School of Life zijn allen ervaringsdeskundigen op het gebied van levenstherapie en hebben ieder hun eigen specialisaties. Ben jij geïnteresseerd in spirituele HBO opleidingen? Meld je dan aan bij de School of Life en word levenstherapeut. Bel bij vragen of voor meer informatie naar 023 8444660. Spiritueel therapeut Healing en zelfbewustwording Amsterdam Chakra cursus.
Opleiding Opleiding Spiritueel Gezondheid specialist SORAG Opleidingen en Cursussen.
Opleiding Opleiding Spiritueel Gezondheid specialist SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. SORAG-Spiritueel Gezondheid specialist. Spiritualiteit geeft je de mogelijkheid om zieke en gezonde mensen op een andere, diepgaander manier te benaderen. Het leert je in te zien waarom mensen ziek zijn of zich ongelukkig voelen en waarom bepaalde behandelingen niet of nauwelijks effect hebben.
Vergelijk 14 Spiritualiteit opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 14 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 14 6 maanden HBO star 97, 20 ervaringen Opleiderscore: star 96, NEM Academy New Energy Movers heeft een gemiddelde beoordeling van 96, uit 255 ervaringen. De 7 chakras: De psychisch fysieke kenmerken.
Spirituele opleiding, spirituele opleidingen, opleiding professioneel spiritueel coach NEM Academy.
Naast praktische psychologie, intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, kosmische verbindingen en het begeleiden van diepgaande menselijke veranderingsprocessen spelen spirituele wetten ook een integrale rol bij NEM Academy. Ben je op zoek naar een opleiding tot professioneel spiritueel coach dan ben je daarvoor bij NEM Academy aan het juiste adres.
Spirituele Intuïtieve Academie.
De energie gaat steeds sneller en de boodschappen van je Ziel, je Gidsen en jouw dierbaren, steeds dieper. Met de Mediumschap en Trance Healing opleiding kan je vele andere facetten van het traditionele Mediumschap inzetten ten behoeve van persoonlijke verdieping en transformatie.
Opleiding Spiritueel coach Gediplomeerd met accreditatie Instituut CAM.
De opleiding Spiritueel Coach geeft je ook inzicht in jouw eigen persoonlijkheid: wie je bent, wat je nodig hebt en wat jou motiveert. De focus ligt op het verwerven van kennis en het ontwikkelen van psychologische deskundigheid om iemand te begeleiden in zijn of haar relatie tot bijzondere menselijke ervaringen en levensvragen.
Opleiding Spirituele Ontwikkeling SORAG Opleidingen en Cursussen.
Bel mij terug. Opleiding Spirituele Ontwikkeling SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. Eigenlijk beschikken we bij onze geboorte al over een basis van spirituele ontwikkeling. Tijdens je jeugd en verdere leven doe je echter nauwelijks of niets met deze aangeboren vaardigheden en dat is jammer want je kunt er zowel je eigen leven als het leven van anderen mee verrijken. Het stelt je in staat om innerlijke vrede te bereiken, vertrouwen en eigenwaarde op te bouwen en aan je gedachten kracht te ontlenen. Zo kun je door middel van affirmeren negatieve gedachten omzetten in positieve, leren kiezen en beslissingen te nemen en met andere ogen naar jezelf en anderen te kijken. Daardoor leer je respect voor anderen te hebben, hen te accepteren en daardoor ook niets te verwijten. Je spiritueel ontwikkelen stelt je in staat een beter leven te leiden en anderen daarmee te helpen.

Contacteer ons