Op zoek naar spiritueel centrum amsterdam?

spiritueel centrum amsterdam
De Levensbloem SPIRITUEEL CENTRUM DE LEVENSBLOEM.
Welkom bij De Levensbloem, praktijk voor spirituele en persoonlijke groei. Mijn interesse in deze wereld en ervaring met het paranormale en spirituele heeft mij er toe gebracht dit centrum te openen. Zo denk ik mijn medemensen de gelegenheid te kunnen geven zich te ontwikkelen op spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel gebied.
Plein van Siena.
Plein van Siena. Plein van Siena is een centrum voor studie, bezinning, ontmoeting en spiritualiteit in de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid. Plein van Siena is een initiatief van Thomas van Aquino parochie en staat in de traditie van de orde van de Dominicanen. De naam geeft de sfeer aan die wij willen uitstralen: broederlijk en zusterlijk, open, uitnodigend, veilig en feestelijk, geheel in de geest van Dominicus, Catharina van Siena en Thomas van Aquino. Wij organiseren diverse activiteiten, zoals cursussen, workshops en andere bijeenkomsten rond geloven, denken, aanvoelen, inzien, vermoeden en verstaan, rond cultuur en expressie, filosofie, theologie en humaniteit. Elke derde donderdag van de maand bieden wij een lunchconcert aan. Studenten van het Amsterdams Conservatorium bieden u hoogwaardige en verrassende concerten. Regelmatig presenteren wij exposities van hedendaagse beeldende kunstenaars. Gehuisvest in hetzelfde pand Rijnstraat 109: De winkel van de Thomas van Aquino parochie. Er zijn: Nieuwe en antiquarische religieuze boeken., kaarsen, kaarten en derde wereldproducten. Zoekt u iets speciaals: wij gaan voor u op zoek. U bent welkom.: Di t/m vrij: 13u. Plein van Siena Prijsvraag. Het bezinningscentrum Plein van Siena in Amsterdam looft een prijs van 1500 uit voor een BA of MA onderzoek binnen theologie levensbeschouwing.
Centrum voor Spiritualiteit Centra voor Bewustwording AmsterdamCentrum voor Spiritualiteit Amsterdam.
Centra voor Bewustwording. Centrum voor Spiritualiteit Amsterdam. Stadsklooster La Verna bestaat sinds 1997 en is verbonden met de communiteit leefgemeenschap van de minderbroeders franciscanen najaar 2017 negen broeders, een predikant en twee stagiaires van het hospice. Kernwaarden: La Verna wekt vertrouwen, inspireert en is gastvrij.
Centrum de Bron voor Inspiratie Persoonlijke ontwikkeling Facebook.
Na afloop van de workshop is er ruimte voor een korte reading van medium Annelies Weenings of medium Angela Choelan. Dit is tegen een extra betaling mogelijk 20 euro. Tot slot: de meditatie raden wij af bij, hartklachten, zwangerschap of zwanger willen worden, bij trombose, hersenletsel en epilepsie. Locatie: Spiritueel Centrum De-Bron, Paasheuvelweg 50, 1105 BJ Amsterdam ZO gratis parkeren.
Oibibio Wikipedia.
Oibibio was een in 1991 door Ronald Jan Heijn opgericht spiritueel centrum aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Na enkele succesvolle jaren geraakte de ontmoetingsplaats in financiële problemen en bleek een faillissement uiteindelijk onafwendbaar. Debet aan dit faillissement was een te snelle groei het bedrijf had al spoedig nevenvestigingen in Groningen en Roermond, alsmede een onvoorzichtig uitgavenpatroon.
Share Nederland Lezingen, workshops, beurzen en exposities in Nederland en België.
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Cultureel Centrum De Boodschap. 5121 BC Rijen. Aanvang: 20.00 deur open 19.30. Entree: 5 euro. Amsterdam 5 juni. Paneldiscussie: UFOs bestaan! Wat is de geestelijke missie van de UFOs? Informatiecentrum Share Nederland. Tweede Oosterparkstraat 322. 1092 BV Amsterdam.
Training Coaching Intuïtieve Ontwikkeling Resonance Amsterdam.
Zuiderakerweg 92 1069MK Amsterdam 020-772 5005. Davisstraat 131 1057TJ Amsterdam. Centrum De Roos. PC Hooftstraat 183 1071BW Amsterdam 020-689 00 81 www.roos.nl. Docenten en partners. Docent Basiscursussen en Persoonlijk Groei jaar Intuïtieve ontwikkeling Reading opleiding Opleiding Intuïtief Coachen Lu Jong Elements.
de Bron coaching.
Maar na zeventien jaar werd het tijd voor nieuwe uitdagingen en een nieuwe koers. Daarbij hoort dan ook een nieuw adres. Vanaf januari 2018 zijn we te vinden op de Prinsengracht in Centrum Amsterdam. Deze unieke plek belooft voor een nieuwe dynamiek en zo mogelijk nog meer bijzonder te worden.

Contacteer ons