Zoeken naar spiritueel rotterdam

spiritueel rotterdam
Demonstraties Workshops Trance Healing belindaspraktijk.nl.
Heling gebeurt op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. De trance is een veranderd bewustzijn waar de Trance-Healer zich in bevindt. Tevens kan ik in Trance boodschappen ontvangen, die de ontvanger kan helpen in het bewustzijnsproces van zijn of haar genezing.
De Nieuwe Poort, het huis voor ontmoeting en inspiratie op de Zuidas.
Volgende slide Mijn leerlingen zijn mijn beste adviseurs. In gesprek met de beste schoolleider van Nederland: Selma Klinkhamer Mijn leerlingen zijn mijn beste adviseurs. Lees hier het interview. Vorige slide De Inspiratie van. Volgende slide Straatvoetbaltoernooi. in Amsterdam Rotterdam Straatvoetbaltoernooi.
Centrum Mudra.
voor bewustwording en spiritualiteit. Steeds meer mensen doen Kundalini Yoga. Kundalini Yoga is de Yoga van de bewustwording, de snelst transformerende yoga die er is. Kundalini Yoga is een actieve Tantrische Hatha Yoga met aan het einde van de les een diepe meditatie.
Spiritueel Centrum De Heksenketel Startpagina Facebook.
Stichting Ons Rotterdam. Schoonheid, cosmetica lichaamsverzorging. Alternatieve en holistische gezondheid in Bolnes. Plaatsen Bolnes Organisatie Spiritueel Centrum De Heksenketel. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt.
Home.
Ben jij paranormaal, spiritueel, hoogsensitief of ben je er gewoon in geïnteresseerd. Wil je meer weten, hulp of ben je gewoon nieuwsgierig, heb je vragen, wil persoonlijk contact, dat kan., je kan ons altijd mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Spirituele en energetische therapie Praktijk Diety Burry Rotterdam.
Spiritueel energetisch therapeut en kindercoach. Ik heet Diety Burry en ben geboren op 5 december 1960 te Apeldoorn. Als jong kind was ik al zeer gevoelig voor de emoties en gevoelens van andere mensen. Ik had een sterk weten over de ons omringende, spirituele wereld.
In Amsterdam and Rotterdam Kriya Yoga Nederland.
Kriya Yoga Nederland onderricht Kriya Yoga in de pure en originele lijn van de Kriya Yoga Sat Gurus Mahavatar Babaji, Lahiri Mahashaya, Sri Yukteswar, Paramahansa Yogananda, Swami Narayan Giri, Swami Satyananda Giri, Mahaswami Paramahansa Atmananda. De uit India afkomstige Yogi Mahaswami Paramahansa Atmananda, die in zijn beroepsleven een prominent neuroloog was, geeft wereldwijd les in de originele klassieke Kriya Yoga aan oprecht geïnteresseerden en is de Guru spiritueel leraar van Kriya Yoga Nederland. Kriya Yoga leidt tot innerlijke vrede, betere waarneming en betere fysieke conditie. Het doel van Kriya Yoga is een stressvrij leven wat in balans is en Zelf Realisatie. Meer informatie over de achtergrond en de betekenis van deze spirituele traditie kun je vinden onder Kriya Yoga achtergrond informatie. Voor details omtrent de activiteiten in Amsterdam, Rotterdam en in het buitenland zie Activiteiten.
Home Centrum Djoj Rotterdam.
Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op. Ruimte en zalenverhuur in Rotterdam voor vergadering, training, opleiding, activiteit, evenement, persoonlijke ontwikkeling, groei, bewustzijn, rust en balans. Met achttien multifunctionele sessieruimtes faciliteren wij onze opdrachtgevers en hebben wij voor u de juiste ruimte beschikbaargeen feesten en partijen.

Contacteer ons