Zoeken naar spiritueel psycholoog

spiritueel psycholoog
Mindfulness Spirituele ontwikkeling Psycholoog Utrecht.
3512 JL Utrecht vlakbij de Dom. nr: 06 412 608 57. Psycholoog Utrecht: 30260609. AGB-code Zorgverlener: 94-009965. AGB-code Praktijk: 94-58180. Psycholoog Utrecht is aangesloten bij. Psycholoog Utrecht is aangesloten bij het NIP, Nederlands Instituut voor Psychologen. Openingstijden van de praktijk.:
Spirituele Spirituele Praktijk-The Praktijk-The Waves. Waves.
In mijn beroep als psycholoog heb ik altijd gebruik gemaakt van mijn intutieve vermogens. In 2008 echter kwam ik op hoge golven terecht, waardoor ik mij bewust werd dat ik mijn leven drastisch moest gaan veranderen. Ik ontdekte mijn eigen spirituele gaven en ben deze verder gaan ontwikkelen. Ik ben begonnen met intutieve ontwikkelingscursussen 1, 2, 3 en 4. Daarna heb ik diverse andere opleidingen gedaan.: Hypnose, Regressie en Rencarnatietherapeut. Mediumopleiding 2 jaar. Avalon-ELA energie Therapeut. Klankmassage samen met Avalo-ELA energie. Soul Body Fusion. In 2008 ontdekte ik ook het intutieve tekenen en ook dat ben ik verder gaan ontwikkelen. Ik noem mijn manier van schilderen, spiritueel schilderen, omdat in al mijn schilderijen beelden en gezichten zich als vanzelf ontwikkelen.
Thessa Hendriks Therapeut Nijmegen Psycholoog Nijmegen.
Telefoon: 085 3035 740. Wat doet een psycholoog? Een psycholoog is een persoon die zich professioneel gespecialiseerd heeft in het gedrag, gevoel en de geestelijke gezondheid van de mens. Binnen deze vakgroep zijn er diverse werkvelden waarin een psycholoog zich kan bevinden.
Home: Aleid Holman Centrum voor zelfinzicht en spirituele groei.
De wetenschap en helderziendheid Mens en Gezondheid: Spiritueel.
De meningen van vijf psychologen over helderziendheid.: Antwoord van psycholoog één: Er bestaan verschijnselen die nog volstrekt niet begrepen worden door de psychologen, en die houden in dat informatie langs paranormale weg kan worden doorgegeven. Antwoord van psycholoog twee: Alle verschijnselen berusten op zuivere toevalligheden.
Psycholoog Eindhoven Gerard Dekkers.
Achteraf ben ik erg blij met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt, omdat deze mij uiteindelijk als therapeut en psycholoog gesterkt hebben. De vele verschillende ervaringen die ik met mij meedraag maken mij denk ik tot een veelzijdige psycholoog en therapeut die met veel verschillende mensen een klik" kan maken.
Spirituele vragen Zoek een therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach voor spirituele vragen Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Israna Lichtcentrum Meditatie, healing en opleiding Home.
Book Saint Germain's' Message of Love. Wij zijn Froukje Buma en Jeroen Kuyper, beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Lees verder over ons. Onze cursussen geven je.: een nieuwe verdieping op je spirituele pad.

Contacteer ons