Op zoek naar spiritueel cafe?

spiritueel cafe
Spiritueel café Ravenster.
Wat we doen. Voor wie het leuk vindt anderen te ontmoeten en geïnteresseerd is in spiritualiteit, nieuwe tijd, hooggevoeligheid, inspiratie en bewustwording organiseren we maandelijks op vrijdagmiddagen een spiritueel café in Nijmegen West in het Wijkcentrum Titus Brandsma, zaal 12B, Tweede Oude Heselaan 386, 6542 VJ Nijmegen.
Spiritueel Café Nijmegen, GL Nextdoor.
Een privé-omgeving die speciaal voor jou en je buren is ontwikkeld. Talloze buurten in heel Nederland gebruiken Nextdoor om hun community sterker te maken. Over Blog Voor organisaties Vacatures Richtlijnen Buurten Evenementen Openbare organisaties Privacy Nextdoor in de media Hulp.
Spiritueel Café Pacha Mama.
Het spiritueel café zal maandelijks plaats vinden waarbij er elke maand een podium wordt geboden aan een andere lichtwerker, bewustzijnstrainer, natuurgenezer of anderszins inspirerend persoon die zich inzet voor menselijke ontwikkeling. De avonden zullen volgens een vaste vorm verlopen, maar de invulling is elke keer anders en zal zijn eigen inspiratie volgen.
Spiritueel Cafe.
Leden van de Coöperatieve Vereniging De Lichtmakers stellen hun kennis, talent en vaardigheden vrijwillig beschikbaar aan leden en niet-leden. Het Team dat elke donderdag voor het Spiritueel Café klaar staat, bestaat uit Vasu Macquoy, Frides Lameris, Nynke Muntendam, Sarin Lee en Esther Hoffmann.
Spiritueel Café Groningen Groningen Facebook.
Spiritueel Café Groningen heeft een evenement toegevoegd. De sjamanistische meditatie wordt gegeven door Sarin, en de trance reis door Nynke. We hebben weer zin om het spiritueel cafe te gaan doen, dus donderdagavond Wees Welkom om weer een heerlijke avond te ontvangen.
Spiritueel café Den Haag Namasté Café.
Namasté Travel: Reizen Inspiratie. In de media etc. In Namasté Café hebben we geen echte keuken, maar we hebben een stukje ondersteunende horeca met heerlijke biologische koffie, thee, sapjes, zoete en hartige snacks, een paar broodjes, tostis of een zalige salade vegetarisch.
Vind hier jouw Spiritueel Werker voor spirituele healing, inzicht ontwikkeling.
Vind hier jouw Spiritueel Werker voor spirituele healing, inzicht ontwikkeling. Op deze website vind je.: Een overzicht van Spiritueel Werkers bij jou in de buurt! Klik op een provincie hieronder. Informatie voor Spiritueel Werkers en vele voordelen als je lid wordt.
Spiritueel café Augustijns Centrum de Boskapel.

Contacteer ons