Zoeken naar spiritueel contact

spiritueel contact
Nieuwetijdskind Magazine.
Ik kreeg hulp bij het in contact komen met mijn gidsen en op dat moment besefte ik dat ze er al mijn hele leven waren geweest maar dat ik veel energie besteed heb aan hun boodschappen niet te horen om toch maar vooral normaal te zijn.
Spirituele dating community Home.
Ontmoet gelijkgestemden voor spirituele dating of vriendschap. Al meer dan 10 jaar eerlijk, ontspannen, veilig maar vooral openhartig. Voor bewuste mensen zonder maar ook met partner! Spirituele dating, Chat, Forum, en persoonlijke Weblog. Deel met anderen en laat je inspireren.
Communiceren met je engelen Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Engelenenergie is heel zuiver en krachtig en is niet te manipuleren door lagere energie├źn; wanneer jij deze in vertrouwen en met een goede en gerichte intentie aanroept, heb je contact met de engelen van het Licht en ben je per definitie meteen goed beschermd.
Nieuwetijdskind Magazine.
Een van de belangrijkste redenen dat je je gidsen niet kan horen is dat je onbewust de informatie blokkeert. De informatie die je van je gidsen en engelen krijgt is ontworpen om je te helpen met je zieledoel, en dat is: healing en spiritueel groeien.
Inspirerend leven.
Meditatie: In contact met je gids komen was last modified: januari 24th, 2015 by Melissa Oltmans. contact gids meditatie medium ontmoeting spiritualiteit. Een denker, een dagdromer, oude ziel, theedrinker en dol op Parijs! Dat ben ik! Al zes jaar schrijf.
Spirituele ontwikkeling, sta in verbinding met jezelf! Lifewize.
Zie het vooral als liefde in jezelf. Er is liefde en positieve energie in ieder mens, als je dat kan vinden en dat gaat bij sommigen makkelijker dan bij anderen dan kan het je helpen een compleet en spiritueel mens te zijn.
Hoe kom ik in contact met mijn gids?
Hoog sensitiviteit, Reiki Master, coach. Ik geef informatie over relaties, innerlijk kind en karma. Healer Spiritueel coach. Boxnummer: 4257 Samen met mijn helpers in de spirituele wereld kan ik contact maken. Uit de 17.839 gesprekken beoordelen onze klanten ons met een 89.,

Contacteer ons